TERRA MIA TILES

Van fabrikant naar klant

B2B invest programma op maat.
Ons team begeleidt en adviseert u met passie en wederzijds respect om de ideale tegel te vinden.

TERRA MIA TILES

Van fabrikant naar klant

B2B invest programma op maat.
Ons team begeleidt en adviseert u met passie en wederzijds respect om de ideale tegel te vinden.

the company
 
Het tegelmerk ‘Terra Mia’ werd in het leven geroepen door Elvire Steemans en Erik Heemeryck. Beiden hebben een levenslange ervaring bij het adviseren van tegels op projecten. Elvire als agent/adviseur van voornamelijk ‘Royal Mosa’ uit Nederland. Erik als distributeur met aan de top verschillende toonzalen in België en Frankrijk. Realisaties van verschillende prestigieuze projecten. Lijst op aanvraag. Elvire en Erik houden zich graag ter beschikking tijdens een eerste contact voor meer uitleg. Zij stellen hun vaardigheden, kennis en passie graag ter beschikking aan de klant, de fabrikant,de architect en het Terra Mia team.

Het merk Terra Mia speelt in op een evoluerende markt in distributie waarbij de communicatielijnen zo kort mogelijk gehouden worden. Er wordt een selectie aan collecties gebracht van uit de meest vooraanstaande fabrieken van Europa. Het resultaat is een complementaire mix van collecties high-end aan nettoprijzen.
 
Exquisite network
Expertise in tiles
Exclusieve designs
the proces
Analyseren en selecteren
Screening van fabrikanten op basis van uitzonderlijke expertise van de oprichters. Exquisite collecties dewelke kwalitatief hoger scoren dan het gemiddelde. Uiteraard werken we met producenten die respect hebben voor de natuur en de mens. Ecologisch door recyclage en gebruik van natuurlijke grondstoffen. Alles conform met de nieuwste wetgeving.
Communicatie
Onze presentatie gebeurt digitaal in eerste fase. Na contact gaan we ons inleven in het project. Een advies en voorstel op maat wordt bezorgd. Dit digitaal en op papier. Kleine stalen voor de look and feel worden bezorgd. Definitieve stalen op ware grootte worden aangeleverd op het project of bij de klant. Dit kan ook in het bedrijf te Kortrijk. Het is evident dat de adviseur in dit proces continu betrokken is.
Unieke werking
Wat er op de website getoond wordt is een vierde van het totaal aanbod. Wij beluisteren uw vragen en beschikken over een zeer uitgebreide database waar op diverse parameters kan gezocht worden. We leveren mondiaal.